2009. okt. 29.

2009.10.29. Papírok...


Mostmár sikerült időpontot kérni a követségtől, és ha minden rendben megy, akkor egy fokkal közelebb kerülünk a végcélhoz. Sajnos nagyon korai időpontot adtak, és reggel a kutyus miatt nehézkes lesz elindulni (mert nagyon sírni fog), de muszáj lesz, mert jövőhétre már nem akarjuk halasztani, mert akkor még ráadásul az egyik nap ünnepnap lesz.

Sajnos nem lesz semmi olyan, mint a képen, ...legalábbis egy ideig... de egy papír az aláírásunkkal, most sokat jelent ahhoz, hogy ne kelljen megint hosszú időre páromtól elszakadni. És ez nekem mindennél fontosabb, hogy együtt lehessünk, én akkor vagyok boldog. A fehér ruha engem nem is érdekel annyira az csak dekoráció, talán páromat sokkal jobban érdekli, mint engem:) Szerintem nem az esküvőtől lesz jó egy házasság. Sok szép esküvő válással végződik.

Persze van más lehetőség is, hogy itt maradjak, például iskola, vagy munka, de ezekre nekem személyesen jelenleg nincs lehetőségem. És régebben is terveztük már, hogy előbb utóbb összeházasodunk. Hát ebből lett: előbb, mint utóbb.

Nincsenek megjegyzések:

Ajánlott

Related Posts with Thumbnails