2009. dec. 17.

2009.11.17. Minden el van intézve

Ma reggel voltam az okmányirodában. Párom mostmár be se jön velem, most is csak elkisért és kinnt várt. Szeretné, ha magamtól eltudnám intézni az ügyeimet.
Szerencsére olyan az okmányiroda, hogy bemegyek, és rögtön odamehetek a külföldieknek fenntartott asztalhoz, ahová rögtön odajön valamelyik alkalmazott és intézi az ügyeket azonnal. Odaadtam a kártyámat, útlevelemet, egy 5 percig számítógépen írogatott valamit a nő, meg a kártyámra is ráírta a dolgokat, aztán már jött is vissza, hogy kész van. Még elmondta, hogy jobb lenne, ha biztosítási kártyám is lenne, (nem értettem mindent amit mondott...) de szerencsére azt már párom régen elintézte, ezért megmutattam, és a nő azt mondta, hogy jaj, nagyon jó, hogy már van is, akkor minden rendben és tényleg kész vagyunk. 1 év múlva újra találkozunk.
Örültem, hogy ez az ügyintézés már nem került pénzbe. Sokba kerül mindenféle okmányok beszerzése. Úgy vigyázok az okmányaimra ezért, mint a szemem fényére:).

Odafelé és hazafelé jövet elég fura vérnyomokat láttam a járdán. Nagyon hosszan elnyúlt, kb. 200 m-en keresztül. Csak cseppekben. Egy helyen meg kicsit több csepp volt rászáradva a járdára... Vajon mi történhetett. Talán elvertek valakit...hmmm.

Most a tv-ben sok filmet adnak, és tegnap este néztem egy picit a Dolgozó lányt. Óvodáskoromban ez volt a kedvenc filmem. Már csak a Rómeó és Júliát kell adniuk és akkor teljes lesz a kép:). Fura egy gyerek voltam:D...

Nincsenek megjegyzések:

Ajánlott

Related Posts with Thumbnails