2009. dec. 8.

2009.12.08. Lépcsőzés


Hihetetlen, hogy már december van. Olyan gyorsnak érzem az időt megint. Egy évvel ezelőtt olyan volt, mint ami csak vánszorog, és soha nem lesz vége. Teljesen más érzés, ha a párunkkal lehetünk.

Ma süt a nap, picit hideg van és fúj a szél. Tegnap az esti kutyasétáltatásnál azt hittem, hogy megfagyok, nagyon erősen fújt. De ami jó, hogy mostmár rég nem volt semmilyen természeti csapás. Se földrengések, se tájfunok, se semmi. Talán most hogy tél van, már nem is lesz.

Még nem említettem, de múlt hétvégén kikaptuk az értesítőt a bevándorlási hivatalból. Valószínüleg végeztek a dokumentumaink bevizsgálásával, és megkapom a vízumot. Álmaimban se hittem volna, hogy ilyen gyorsan fognak reagálni... Valamikor megint időt kell szakítani, hogy bemehessünk. Remélem tele lesz minden jóval az útlevelem:).

Kicsit munkálkodtam és felraktam azokat a filmeket vagy sorozatokat, amiket láttam, és jók, és megnézhetőek az interneten online. A videoplayer-es oldalon viszont csak akkor érdemes nézelődni, amikor mások nem, mivel akkor általában nem nézhetők a videóik. Tehát kora reggel, délután, vagy késő este a legalkalmasabb. Persze van egy másik mód is, meg kell venni a dvd-t támogatva ezzel az alkotót. Én csak azzal tudom támogatni, hogy megnézem őket a tv-ben, sajnálom:).

Nincsenek megjegyzések:

Ajánlott

Related Posts with Thumbnails