2009. dec. 11.

2009.12.11. Hurrá! Hétvége!


Ma megint elidőztem a tanulással, úgyhogy bár van egy pár félig befejezett bejegyzés a  piszkozatokban, de azokat, majd már csak jövőhéten fejezem be.

Amikor már tele volt a fejem a sok írásjellel, akkor lepihentem és ezt a filmet néztem meg. "Keith" a címe. Elég furcsa jellegű film, de nagyon tetszett. Sokan a Séta a múltba című filmhez hasonlítják. De talán azért más a sztori, nem tudom, arra a filmre már nem emlékszem. Szomorú film. És nagyon szép a lány főszereplő, szerintem.

A lakóházban amiben lakunk állandóan valakinek a kutyája bepisil. És valamiért pont a mi ajtónk elé. Szóltunk az ingatlanirodának, és minden nap új fotókat küldünk nekik, újabb sárga tócsákról. Állítólag mostmár megfigyelik majd, hogy ki a tettes, és, ha továbbra sem takarítanak a kutyájuk után, akkor menniük kell. Rajtunk kívül csak 15 háztartás van itt. Remélem megtalálják, mert nagyon zavaró. Persze előfordulnak balesetek, mert a kutya mégis, csak kutya, de azért fel lehet takarítani magunk után, így lenne tisztességes. Mi is ezt tettük mikor ideköltöztünk, mert akkor még nem szokott hozzá a miénk, hogy hova lehet. De mostmár soha nem piszkítana az előtérbe. Csak a kertbe, vagy az utcán.

Most mennem kell a dolgomra. Még kiporszívózók és felmosok, hogy teljes legyen a rend.:)
Jó hétvégét kívánok mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Ajánlott

Related Posts with Thumbnails