2010. jan. 5.

Sütés rizsfőzőben

Olvastam egy blogban, hogy lehet süteményt, vagy kenyeret készíteni rizsfőzőben, mivel sok háztartásban nincs sütő. Kipróbáltam, és valóban lehet. És az eredmény is finom!:)


5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez is nagyon jól néz ki! Mesélj róla!

Névtelen írta...

Úgy néz ki, mintha rozskenyér tésztáját fehér kenyérével borítottad volna be. :) nanyi kore?

Toke írta...

Bevallom kicsit egyedi....Ez csak egy egyszerű kuglóf akart lenni:D. Elnézést, hogy a formájából nem derült ki.:)) A rizsfőző tehet róla...
A barna része a kakaós rész. Meg tettem rá néhány vékony alma szeletet.

Névtelen írta...

Nekem tetszik! És az alma is nagyon jó! :) Ám eszembe jutott a kakaós bögrém, ami bordás oldalú és ha néha a mikróban muffint "sütök" benne, az olyan kuglóf-szerű lesz. Egy próbát megér a rizsfőzőben bögre/csésze, ha a formájával is játszanál. :) (Japánban a legjobb bögréimet használtcikk kereskedőknél vettem, ráadásul olcsón. De az igaz, hogy nem tudom, a japánok mit gondolnak a használt tárgyakról.)

Toke írta...

Micsoda nagyszerű ötlet bögrében sütni!:) Soha nem jutott ilyesmi eszembe. Nagyon multifunkcionális és aranyos forma is jön ki belőle:).
Van most két kávésbögrém itthon összesen, amit a 100 yenes boltban vettem. De az alján van egy matrica piros figyelmeztetéssel, amit majd meg kell kérdeznem mit jelent, mert két szót el tudok olvasni "mikró" és "sütő"....gondolom nem lehet huzamosabb ideig sütésre használni..
Szerintem a japánok nem nagyon vannak oda a használt dologkért úgy általában. Mert ha használt, akkor hamarabb tönkremegy, stb. De most válság van, és kevés pénz, így ezek a használtcikk boltok is jó forgalomnak örvendhetnek. Minket meg nem érdekel, ha használt, mert egész ésszerű áron lehet ilyen dolgokhoz hozzájutni, de elektromos cikkeknél jobban szeretjük az újat.

Ajánlott

Related Posts with Thumbnails