2012. jan. 31.

お久しぶり!Bocsánatkérés - Újrakezdés

Kedves Olvasóim!
Szeretnék mindenkitől elnézést kérni a blog hirtelen zárolásáért. Nagyon örültem, hogy olvasóim voltatok, és remélem, hogy hirtelen eltűnésem ellenére azért még nem üldöztelek el titeket végleg... Elég sok idő telt el azóta, és mostanság sikerült odaáig eljutnom gondolataimban, hogy ismét írásba fogjak a közeljövőben. Igaz, hogy egyáltalán nem lesz a dolog olyan aktív mint a múltban, bizonyára sokat is változtam az eltelt idő alatt, meg szabadidőm is jóval kevesebb van, még azt se tudom igazán, hogy miről is írjak pontosan, de azért szeretném megpróbálni, hátha sikerül valamit mégis összehozni...Talán, ha újraolvasnám a dolgokat lenne jó sok minden, amit átírnék, vagy törölnék, esetleg bővítenék, de úgy döntöttem mindent hagyok, ahogy volt, újat kezdek, aztán esetleg, ha a régiben/újban valaki hibát talál, kérem jelezze.:)
 
 
 
Annyit elárulok, hogy a megszüntetés oka személyes volt, röviden, volt egy nemkívánatos olvasóm, aki elől gyorsan el akartam tűntetni a dolgokat, és erre nem láttam más megoldást, mint hogy zárom az egészet. Aztán nem tudtam mihez kezdjek és inkább hagytam az egészet......Valójában nem haragszom rá meg nem utálom, de szeretném megkérni a jövőben, hogy ha megint olvas is én arról ne tudjak inkább, illetve, hogy energiáit inkább fordítsa a Magyarországon hátrahagyott ismerőseimre, és tegyen meg minden tőle telhetőt értük és ne értem, mert én jól vagyok, boldog vagyok.
 
 
 
Nem tudom még mikor jelentkezem legközelebb, de igyekszem visszatérni.
Annyit azért elárulok, hogy jópár változás történt, például sikerült barátokat is szereznem végre, és a családunk is bővült egy ifjú taggal, akit majd a blogban Tenshi-kunnak fogok hívni ha szóba kerül.
 
 
 
Addig is mindenkinek további szép napokat!

6 megjegyzés:

藤 / Merry írta...

Szia! Anno olvastalak, párszor kommenteltem is, és nagyon elszomorodtam az eltűnéseden, bár gyanítottam, megvan az oka. Örülök, hogy minden rendben és folytatod! Ezen úgy felvidultam!:D
Mivel bennmaradt a rss-eim között a blogod, láttam a visszatérted!:))
Minden jót a továbbiakban is!

Toke írta...

Szia Merry!
Köszönöm a kedves szavaidat!:)
És mégegyszer elnézést tőled is és mindenkitől az egyáltalán nem elegáns eltűnésemért.

Pejho írta...

Ez egy nagyon nagy meglepetés volt a mai napra:))

Trixi írta...

Még jó hogy van nekem Pejho, aki írt, hogy újra itt vagy! :-) Könnybe lábadt a szemem az örömhírre, Tenshi-kun olvastán :-)
Gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!

Toke írta...

Köszönöm mindenkinek!
Hétfőn kezdem.:)
Jó hétvégét!

藤 / Merry írta...

Szerintem nincs miért elnézést kérned!
Mivel ott már hétfő,m szép hetet Nektek! :)

Ajánlott

Related Posts with Thumbnails