2009. okt. 9.

2009.10.09. Ismét jelentkezem

Kicsit kihagytam az írással, mert nem nagyon jutottam gépközelbe. Párom kicsit besokallt a munkahelyén és szeretett volna pihenni. Bár nem tudott, mert hajnali 2-ig dolgozott a gépen így is, de legalább itthon volt velünk.




A tájfun szépen elkerült minket megint, persze nem mindenhol voltak ilyen szerencsések az emberek. Nálunk éjszaka esett az eső, meg nagyon nagy szél volt, de kb. ennyi. Semmi nagy durranás. Még utána reggel is fújt a szél nagyon, de eső már nem volt, és a nap is nagyon erősen sütött. Ami kárt okozott a tájfun itt maximum annyi, hogy egy csomó falevél és faág szóródott szanaszét mindenfelé, meg jópár ember biciklije dőlt el, miközben bevásárolt.

Más térségekben, de nem sok helyen, volt esernyő szaggató szél, fa- és oszlop dőlés, bazi nagy hullámok, méteres eső, volt olyan eset is, hogy egy teljes házat kicsavart a szél, vagy kamionokat döntött oldalra. 2 ember meg is halt, meg sokan megsérültek. Több éve ez volt a legerősebb tájfun a hírek szerint. Mi tényleg jó helyen lakunk, meg a házunk is elég biztonságos. Félelemre semmi ok. Meg az időjárás jelentés is bemondja, ha vigyázni kéne.

Ezen kívül más történés nem volt. Éljük megszokott kis életünket.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egyszer a szálló ablakából bámultam, hogy vízszintesen esik az eső. Az ablakot nem érte, ezért azt gondoltam le kéne fényképezni. Elhúztam az ablakot, de ezzel utat engedtem a házon belül a szélnek és mintha egy vödör vizet löttyintettek volna rám... :)))

Toke írta...

Ez a történet amellett, hogy nem lehetett túl kellemes érzés, nagyon vicces:))).

Ajánlott

Related Posts with Thumbnails