2009. szept. 24.

2009.09.24. Tennouzu Island


Tegnap kicsit kimozdultunk, elmentünk metróval Tennouzu Island-re. Nem csináltunk semmi különeset (ill. majd később elmondom), de legalább szívtunk egy kis belvárosi levegőt, meg csináltam pár új képet.

Ez a száguldó metróból készült. A már mindenki által jól ismert óriáskerék, immár közelről is.






A tengert próbáltam szépen lekapni, csak túl gyors volt a vonat, és mire a gép fotózott, már elmentünk onnan:)











Ez pedig a vonat belülről. Elég tiszta, mert egyébként is tiszták a járművek, de ez még ráadásul elvileg nem is olyan régen működő vonal. Nem is használják sokan. Egyrészt azért is mert az egyik legdrágább...

Ami számomra tök érdekes, hogy átlehet menni egyik kocsiból a másikba, nincs ajtó meg semmi elválasztó vonal. Nem utaztam sokat Magyarországon, lehet ott is így van a vonatokon, bár ha jól emlékszem ott azért van ajtó, meg egész más.




Végül pedig néhány épület Tennouzu Islandről. Ahol egyébként javarészt nem lakások vannak, hanem irodaházak.





Hazatérés után megnéztük a baseball meccset (itt szinte minden nap megy a tv-ben, legalábbis október közepéig. Nagyon szeretik a baseballt.) Meg most Amerikában amerikai-futball szezon is van, úgyhogy van mit nézni:)
Már egész jól megértettem a szabályokat, meg a játékmenetet mindkét sportból. Még élvezem is. De van úgy is, hogy elalszom párom vállán és csak akkor kelek fel, ha éppen újjong, vagy káromkodik, illetve ha vége a játéknak:)

Körülbelül ez történt tegnap. Ezzel véget is ért a hosszú szünet.
Ma pedig megint egy átlagos, szokványos nap lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Ajánlott

Related Posts with Thumbnails