2009. szept. 18.

2009.09.18 Szúnyogok...



A mai napom is eseménytelenül telt/telik.


Az idő is már kezd nagyon őszies lenni. Volt, hogy nagyon meleg volt, de este hűvös van és reggel már érzem az ősz illatát. Nagyon jó érzés kimenni reggel, mikor még minden olyan friss. Ma éppen szépen be van borulva és enyhén fúj a szél.

És mindezen lehűlés ellenére, még mindig itt vannak a szúnyogok!! Kimegyek csak teregetni, és kapok vagy 3 csípést....rémes. A képet nem én csináltam, de valahogy így néznek ki a dögök. Nappal olyan enyhén kékes színük van.

Mást azt hiszem nem tudok írni. De az még megírom, hogy rájöttem, hogy kell hosszú "í"-t írni, végre. Jó, lehet, ez másoknak egyértelmű, hát nekem nem:)

Egyébként mostmár tényleg ősz van, legalábbis a helyi szupermarketekben. Van mindenféle gomba, gesztenye, burgonya, taro gumó, meg nasi körte. Matsutake gombát már olyan csomagban is sokat árulnak, amit csak ráteszel a rizsre és bekapcsolod a rizsfőzőt. Nagyon jó aromája van. Meg előkészített oden-t. Egyszer azt is kipróbálom, egy hideg napon. Majd megírom később mik is ezek. Azzal is bővül a blog.

Ja, és még egy dolog. Most hosszúhétvége lesz, szerdáig. Lehet, hogy a blogon nem jelentkezek. De anya, neked írok e-mailt, hogy ne aggódj.

Nincsenek megjegyzések:

Ajánlott

Related Posts with Thumbnails