2009. szept. 15.

Séta a tengerparton


Ha időnk és az időjárás is engedi, akkor hétvégenként, vagy legalábbis 2 hetente leszoktunk menni a tengerhez. Kb. 20 perces sétaút, szóval azért annyira nincs messze.
Maga a viz tényleg elég koszos, és a szemét is ott gyűlik a partközelben, meg medúzákkal van tele a viz, de azért a tenger és a sós tengeri szél megnyugató tud lenni.
Sokan szoktak arrafelé kocogni, kutyát sétáltatni, vagy csak piknikezni. A túlparton sokan még zenélnek is. Általában gitáron vagy trombitán.

Van Disneyland falai mögött 2 kis kunyhó, hungarocelből meg egyéb hasonló anyagokból összerakva. Valakik ott laknak. Őket szoktuk látni guminadrágban a vizbe menni, hogy horgásszanak. Egyszer még halat sütni is láttuk őket. Gondolom nem teljesen legálisan laknak ott, de ki tudja. A vizbe menés másik formája még a Jetski-zés. Egyébként úszni csak úgy, senki nem szokott. Halászhajók szoktak elsuhanni.
Tokyo tényleg nincs messze, ha igy nézzük. Bár azért van egy kis viz köztünk. Ahonnan a fotó készült az pont a Disneyland fala mögött van. Jó nagy fal, de a pálmafák teteje azért látszik.

Meg az egyik kastély.



De amint látható, ez nem olyan homokos tengerpart. A kutyus viszont nagyon élvezi ha arra megyünk, mert néha még szabadjára is engedjük és akkor oda megy/szalad, ahova akar. Legfőképpen viszont az apja mellett marad.

Sokat látunk még repülőgépeket arra repülni. Haneda repülőtérre le- vagy felszállóakat. Egész közel. Szép látvány, ahogy ferdén átrepülnek fölöttünk.

Nincsenek megjegyzések:

Ajánlott

Related Posts with Thumbnails