2009. szept. 18.

Drama Review: 4. BEAUTIFUL LIFE



Főszereplők:

Machida Kyoko (Tokiwa Takako)           Okishima Shuji (Kimura Takuya)
-
Bevezető:
-
Kyoko egy fiatal könyvtáros, aki betegsége miatt tolószékhez kényszerült. Annak ellenére, hogy nem tud járni, nagyon életteli, és nem hagyja, hogy másképpen bánjanak vele, csak azért mert mozgás korlátozott. Autót vezet, rendszeresen dolgozni jár. Egyik nap egy véletlen folytán vezetés közben találkozik Shujival. Ő mesterfodrászként dolgozik egy szalonban. Shuji és Kyoko egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de Kyoko rosszabbodó állapota egy gyönyörű kapcsolat végét jelentheti. Kitart-e Shuji a végsőkig?
-
Emlékezetes jelenetek:
-
1. Shuji és Kyoko először találkoznak.
2. Shuji megszépiti Kyoko haját.
3. Együtt mennek egy rámen büfébe.
4. Könyvtárban való veszekesések.
5. Először megy el Kyoko Shuji lakására. WCs jelenet.
6. Az óriáskerék.
7. Az utolsó smink.
Stb. stb.
-
Siker:
-
Elvileg ez a dráma kapta a legtöbb dijat a Television Drama Academy Awards-on. Olyan kategóriákban, mint legjobb szinész, -szinésznő, -mellékszinészek, -rendező, -főcimdal, stb.
-
Vélemény:
-
Először hezitáltam, hogy most megnézzem-e ezt a sorozatot. De gondoltam, annyira nem lehet rossz, valószinüleg megint egy szomorú sorozattal lesz dolgom...Igazam volt. És örültem is, hogy megnéztem, mert egész jó volt. Bár elég lassan halad a történet, de igy az összes szereplőt van idő megismerni. Érzéseiket, fájdalmaikat. Ez is egy szép szerelmes történet. A főcimdalt éneklő zenekart, a B'z-t pedig nagyon szeretem.
Érdemes megnézni annak, aki az eddig bemutatott drámák jellegét szereti.

Nincsenek megjegyzések:

Ajánlott

Related Posts with Thumbnails